Dobrev Klára úgy leiskolázta a HírTV kötekedő riporterét, hogy egy hétig pépeset fog enni a srác (+videó)

Megkapta a választ.

A XV. kerületben, az újpalotai piacon kezdte a szerdai napját Dobrev Klára.

Az Európai Parlament alelnöke azért ment a kerületbe, hogy a közös ellenzéki polgármester, Németh Angéla mellett kampányoljon.

A sajtótájékoztatójuk után a fideszes propagandisták különböző, a témába nem vágó kérdésekkel próbálták letámadni a DK politikusát.

Bohár Dániel

A lenti videó 12. percében (a hangja alapján) a HírTV-s Bohár Dániel szólította meg Dobrevet azzal a kérdéssel:

„Miért nem támogatta, hogy az Európai Unió segítse Magyarországot a határvédelemben?”

Dobrev Klára válaszát teljes terjedelmében idézzük, de érdemes megnézni a videón is:

„Hát nézze! Kezdjük az elején, és nagyon örülnék egyébként, hogy ha erről a nézői tudomást szereznének.

Azt állítja a kormány, hogy közel 250 milliárd forintot költött a kerítés felépítésére. Egy kicsit hosszabb fejszámolásból kiderül, hogy 1 méter drótkerítés, az közel másfél millió forint.

Szeretném megkérdezni a nézőket, a hallgatókat, az olvasókat, hogy másfél millió méterenként egy kerítésnek, az reális ár? Még ha van is rajta néha egy hőkamera? Önök másfél millió forintért építik a kerítést méterenként a családi házuknál?

Az, hogy a Fidesz a számára legfontosabb témát is lopásra használta fel, az hogy ennek a pénznek a jelentős része megint a haverok zsebében landolt, az felháborító, és nem az Európai Unió részére felháborító elsősorban, hanem a magyar adófizetők számára.

Ha 250 milliárd forintot kell kérni az Európai Uniótól, akkor hadd soroljam: talán légkondicionáljuk a kórházakat, talán emeljük meg az ápolók bérét, talán ne forduljon elő még egyszer, hogy a KLIK üzen a szülőknek, hogy fessék ki az iskolát!

Még sorolhatnám tovább, hogy hova kellene 250 milliárd forint. Először követeljük, hogy a Fidesz számoljon el minden forinttal az adófizetők felé!”

A videó harmadik harmadában, a 12. perctől látható a jelenet:

Arra kérünk minden ellenzékit, nem csak a DK-sokat, hanem minden XV. kerületi választópolgárt, hogy október 13-án szavazzanak Németh Angélára, az összefogás jelöltjére! Fontos, hogy mindannyian elmenjenek és megvédjék a kerületet és a kerületi fejlesztéseket a fideszes bosszúhadjárattól. Erről tart sajtótájékoztatót Dobrev Klára és Németh Angéla, az ellenzék közös polgármester-jelöltje. oszd meg a videót és kövesd élőben! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. augusztus 28., szerda

.

A nap folyamán Dobrev Klára egy külön Facebook-posztban is felhívta a figyelmet rá, hogy a Fidesz még a határvédelemre szánt pénz nagy részét is ellopta.

Mint a DK-s politikus fogalmaz:

„Állítólag 270 milliárd forintba került a határkerítés, a Fidesz pedig azt szeretné, ha ezt az EU fizetné ki. Azért írom, hogy állítólag 270 milliárd, mert ez nagyjából azt jelenti, hogy méterenként másfél millió forintot költöttek egy drótkerítésre.

1 500 000 forint méterenként, egy nyamvadt drótkerítésre, néhány fábol tákolt magaslessel. Ki hiszi ezt el?

A Gyurcsány-kormány nagyjából ilyen áron épített autópályát.

Nem egyszerű utat, hanem autópályát, ami egy kicsit összetettebb mérnöki munkát igényel egy drótkerítés leszúrásánál. Erre akarnak pénzt az EU-tól? Egy drótkerítésre, meg a rendőrök, honvédek, menekültek éheztetésére?

Hadd soroljam, mire lehetne pénzt kérni az EU-tól: a kórházak, rendelők, műtők légkondícionálására, műszereik lecserélésére.

Az iskolák felújítására, hogy a KLIK ne csak festéket akarjon küldeni, mondván majd a szülők kifestik a gyerekük iskoláját.

Útfelújításra, parlagfűirtásra, elektromos buszokra, panelprogramra, napelemekre, és tényleg végtelen a lista.

Lopásra viszont nem lehet pénzt kérni. Mert hogy a határvédelemre fordított pénz jelentős részét ellopták ahelyett, hogy elköltötték volna, abban biztos vagyok.

A Fidesz továbbra is kuncsoroghat brüsszeli pénzért a határvédelemre hivatkozva, de egyetlen eurót sem fognak kapni erre az átverésre.”

Állítólag 270 milliárd forintba került a határkerítés, a Fidesz pedig azt szeretné, ha ezt az EU fizetné ki. Azért írom,…

Közzétette: Dobrev Klára – 2019. augusztus 28., szerda

.

(via)

 

Valódi Hírek