Letiltatták a Youtube-ról a Fidesz mocskos ügyeiről kitálaló alpolgármesterrel készült videót

Akcióban a Fideszmaffia.

Galbács Mihállyal, a volt gyulai fideszes alpolgármesterrel készített videóinterjút a Partizán, amiben szaftos részleteket lehetett hallani a város korrupciós ügyeiről.

A Partizán most arról számolt be, hogy úgynevezett „harmadik fél” keresete miatt elérhetetlenné tette a Youtube a videót. Szerintük a felvétel eltávolítása indokolatlan:

senki személyiségi jogait nem sértették meg,

A Galbács-botrány úgy kezdődött, hogy a korábbi fideszes politikus írt egy húszoldalas dolgozatot arról, hogy a helyi városvezetéssel összenőtt egy üzleti kör.

Szerinte volt egy év az elmúlt öt és félben, amikor a város által kiírt közbeszerzések 93 százalékát olyan cég nyerte el, aminek a tulajdonosa

2010 óta össze van nőve a helyi fideszes városvezetéssel.

A slusszpoén, hogy Galbács ezt a levelet nem a nagyközönségnek szánta, hanem Orbán Viktornak, illetve Kövér Lászlónak, aztán végül sokszorosította valaki és rengeteg helyre eljuttatta, az Indexnél is landolt egy példány, ők pedig feldolgozták.

Galbács Mihály korábban befolyásos fideszes figurának számított helyben, évekig ő volt a gazdasági alpolgármester.

Aztán tavaly tavasszal az összes pozíciójából kiszorították, miután nyílt konfliktusba keveredett a helyi vezetéssel.

Nem állt meg itt a botrány: amikor megjelent a nyilvánosság előtt Galbács levele, Görgényi Ernő, Gyula polgármestere kapásból bejelentette, hogy

feljelentést tesz a volt párttársa ellen.

Valódi Hírek