Friss: Megszólalt a Coca-Cola a fideszes őrjöngés után – Ez a cég reakciója a botrányra

A lelki szegények nem lesznek tőle Boldogok.

Miután az elmúlt napokban fideszes politikusok és a Fidesz udvaribolond-médiája hatalmas botrányt csapott belőle, hogy a Coca-Cola azonos nemű párokat merészelt rakni az egyik plakátjára, hétfőn megszólalt maga a cég is.

Friss közleményében a Coca-Cola azt írja: a Sziget Fesztivál idei témája a „Love Revolution”, vagyis a „Szeretet forradalma”, amellyel

„a Coca-Cola örömmel vállal közösséget, hisz az egyenlőség és a sokszínűség alapvető értékeink. Az ikonikus, több országban is megjelenő, szivárványos palackcímkénk is ezt fejezi ki, ezen értékek előtt tiszteleg.”

A kampányt kísérő plakátokról azt írják:

„Ezzel valóban szeretnénk üzenetet közvetíteni: a hitünket abban, hogy

mindenkinek joga van a szeretetre, szerelemre;

hogy a szerelem érzése ugyanaz.

Sok reklám – nemcsak a Coca-Coláé – esetében megoszlik az emberek véleménye: van, akinek tetszik, és van, akinek nem. Természetesen tiszteletben tartjuk, ha másoknak eltér a véleménye a miénktől.”

Love is love ❤️

Közzétette: Coca-Cola – 2019. augusztus 4., vasárnap

.

Hozzáteszik:

„Reklámjainkban, posztjainkban, üzeneteinkben kifejezzük az általunk képviselt elveket, így az emberek egyenlőségébe vetett hitünket. Azt gondoljuk, hogy egy olyan világban, amely ezeken az értékeken alapul, mindenki felszabadultan, boldogan élhet.

A szeretethez, szerelemhez való jog mindenkié, ahogy a Coca-Cola is.”

(via)

Valódi Hírek