Gyurcsány Ferenc: Orbán elbukott Európában! (+videó)

Németh Szilárd majdnem felrobbant az idegtől az első sorban.

Hétfői napirend előtti felszólalásában a legerősebb ellenzéki párt vezetője kiértékelte az EP-választások után létrejött új európai erőviszonyokat.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta:

„Európa csupa olyan vezetőt választott meg magának, akik élesen szemben állnak Orbán Viktor politikájával.

Én ezt jelentős győzelemnek látom a mi oldalunkon, és vereségnek a Fidesz oldalán.”

– tette hozzá.

A DK elnöke kifejtette: Európa népei világos választási lehetőség előtt álltak májusban, és a túlnyomó többségük nem azt az értelmezését adta a világnak, amit a Fidesz és Orbán Viktor vall.

Gyurcsány hangsúlyozta: a menekültválság véget ért, Európát egy sor más veszély fenyegeti, így a mélyszegénység, vagy a klímakatasztrófa, ezekkel kellene foglalkozni, de ezekre a Fidesznek nincs válasza.

Az első sorban ülő Németh Szilárd először próbált nyugalmat erőltetni magára, majd egyre feszültebben fészkelődött a bársonyszékében, míg az utolsó percre elfogyott a cérnája, és elkezdett beledumálni Gyurcsány Ferenc felszólalásába.

Itt a teljes videó:

Európa megmaradt a szabadság földrészének, Orbán és a hasonszőrűek ez elleni támadása elbukott

Az Európai Parlament megalakulása, az új európai vezetők megválasztása után végleg kimondhatjuk: Európa megmaradt a szabadság földrészének, Orbán és a hasonszőrűek ez elleni támadása elbukott – napirend előtt beszélek a Parlamentben.

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2019. július 8., hétfő

.

 

Valódi Hírek