Elborult Deutsch Tamás agya, amiért Dobrev Kláráék nem szavazták meg a Fidesz emberét Brüsszelben

Beindult a sivalkodás.

A magyarországi ellenzék „Gyurcsányék vezetésével” máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk és a magyar emberek akarata ellen az Európai Parlamentben – mondta Deutsch Tamás vasárnapi balatonfüredi sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy fogalmazott: „a bevándorláspárti ellenzék” – a Demokratikus Koalíció, a Momentum és a szocialisták – EP-képviselői már az európai parlament alakuló ülésén megpróbálták „megfúrni” azt, hogy a fideszes Járóka Líviát az EP alelnökévé válasszák.

Deutsch Tamás „””információi””” szerint a Demokratikus Koalíció vezetésével a magyarországi ellenzék „tovább folytatja az áskálódást”.

Minden követ megmozgatnak annak megakadályozása érdekében, hogy az EP szakbizottságainak jövő heti brüsszeli alakuló ülésén a Fidesz-KDNP képviselőit alelnökké válasszák – siránkozott.

Deutsch Tamás „példátlannak” nevezte az ellenzék viselkedését, és azt mondta: sem az európai, sem a magyar politikában nem demokratikus, ha az emberek által megválasztott képviselők ellen „áskálódnak” más képviselők.

Dobrev Klára egyébként a napokban megindokolta, miért nem szavazta meg Járóka Lívia EP-alelnökségét, ezt itt találod:

Dobrev Klára elmondta, miért nem szavazta meg a fideszes Járóka Líviát az Európai Parlamentben

.

(MTI korrigálva)

Valódi Hírek