Őrület: A Fidesz kamu telefonhívásokkal próbálja lejáratni Kálmán Olgát

Nagyon félnek a győzelmétől.

Elképesztő történetről számolt be szombaton az Alfahír. A portál budapesti olvasója jelezte, hogy közvélemény-kutatásnak álcázva olyan kérdésekkel hívták fel telefonon, mint

Mennyire befolyásolna őt a szavazásánál, ha kiderülne Kálmán Olgáról, hogy

  • „összeférhetetlen, erőszakos, kiállhatatlan munkatárs”,
  • „erőszakoskodott volt férjével, aki zaklatás miatt feljelentette, új férjének előző feleségét ugyancsak fenyegette, zaklatta, ezért ügye bíróság elé kerül”.

A lap azt írja: a fideszes kommunikációs panelekkel operáló „közvélemény-kutatás” az ellenzéki jelöltek közül egyedül Kálmán Olgával volt ellenséges.

Volt például olyan feladat is, hogy spontán mondjon a válaszadó egy rossz tulajdonságot a DK jelöltjeként induló újságíróról.

A telefonos kutatásban Karácsony Gergelyt teljesen békén hagyták, és különösebben Puzsér Róberttel és Kerpel-Fronius Gáborral sem foglalkoztak (bár az ő népszerűségüket egymással szemben megmérték).

Mindebből az Alfahír azt a következtetést vonja le (nem is ok nélkül), hogy Orbánék leginkább Kálmán Olgától tartanak, és a parkolási mutyiban elkopott Karácsony győzelmének örülnének legjobban az előválasztáson.

(via)

Valódi Hírek