A szellemóriás Budaházy kipakolt: A Fidesz támogatja a Toroczkai-féle Mi Hazánkat (+videó)

Végre hivatalosan is megerősítést kapott, amit mindenki tudott.

A Gulyás Márton-féle Partizán vette észre, hogy a Budaházy György nevű szélsőjobboldali mozgalmár meglepő nyíltsággal tárta fel a Mi Hazánk Mozgalom és a Fidesz viszonyát.

Mindezt ráadásul a Mi Hazánk kapuvári fórumának vendégeként tette.

Budaházy úgy fogalmazott:

„Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Torooczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát.

Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot… persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve”

Videó:

Budaházy bevallja: a Mi Hazánk Mozgalom a Fidesz érdekeit szolgálja. "A Fidesznek van egy elképzelése, hogy neki mi kéne, és ezt a Mi Hazánk beteljesíti." Toroczkai Lászlóról tehát a legközelebbi "bajtársa" mondta el a nagy nyilvánosság előtt, hogy csicskája a Fidesznek.

Közzétette: Partizán – 2019. május 29., szerda

.

Valódi Hírek