Ordító baromsággal reagált a Fidesz Dobrev Klára mai kezdeményezésére

Ennyire futotta.

Azt hazudja az MTI, hogy a Fidesz reagált Dobrev Klára mai kezdeményezésére, de a kormánypárt valójában egy random mocskolódást küldött válaszul, amelyben egy büdös szóval nem reagálnak érdemben a DK politikusának kezdeményezésére.

Mint arról beszámoltunk: Dobrev Klára, a DK európai listavezetője a mai napon arra tett javaslatot, hogy május 9. legyen a jövőben az európai indentitásunkat erősítő munkaszüneti nap, a kontinensen élők közös ünnepe.

A Fidesz erre „válaszul” az alábbi, apropótlan gyalázkodást küldte az MTI-nek, amiről az állami hírügynökség azt hazudja, hogy reakció lenne. Szó szerinti idézet következik:

Ha Gyurcsányékon és a többi bevándorláspárti politikuson múlik, akkor Európa napjai meg vannak számlálva – reagált a Fidesz kedden az MTI-nek, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-listavezetőjének nyilatkozatára.

A DK törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy a május 9-i Európa nap a jövőben legyen munkaszüneti nap.

A Fidesz szerint Brüsszel és az európai baloldal migránsokkal akarja elárasztani a kontinenst, le akarja cserélni keresztény kultúráját, hogy átadja a helyet egy más civilizációból érkező tömegnek.

„Május 26-án meg kell állítanunk a bevándorláspártiakat, mert tönkreteszik Európát és a gyermekeink jövőjét!” – szögezte le közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Valódi Hírek