A Fidesz szellemi világítótornya azon sír, hogy megbélyegezték őket

Az elit bántja a szegény, elesett Fideszt.

Az európai elit elvesztette a kapcsolatot az európai valósággal – mondta Hollik István kormányszóvivő kedden az M1 aktuális csatornán.

Mondjuk ez a Fideszről inkább elmondható, de nem kell meglepetéstől tartani, a kormányszóvivő azért úgy folytatta, ahogyan azt a Rogán Művekben megálmodták:

Elfogadhatatlannak tartja, hogy Európa nem tiszteli az emberek véleményét, és megbélyegzi azokat a pártokat és vezetőket, akiknek határozott bevándorlásellenes véleményük van.

Hollik István azt is elmondta, hogy az európai elit mit és hogyan gondol a Fidesz-univerzumban:

Európában minden rendben van, a migráció problémája pedig nem létezik. Lehet kapaszkodni, ezzel szemben Magyarország azt látja, hogy

Európában szinte mindennel probléma van.

Probléma szerinte, hogy Európa nem válaszolt egyértelműen a bevándorlási krízisre, és a kontinens folyamatosan veszít gazdasági súlyából.

Azt is elmondta, egyre több európai ember gondolja azt, hogy a dolgok nem mennek jól Európában, de

az európai elit nem hajlandó meghallgatni az őket képviselő politikusokat.

És az MTI híréből egyből ki is derült, kire is gondolt a jó Hollik: a magyar kormány vitát szeretne kezdeményezni, mert szerinte az európai kultúrát meg kell védeni, a migrációt pedig meg kell állítani, de az európai elit érvelés helyett megbélyegzi és lenézi az országot.

(MTI nyomán)

Valódi Hírek