Petíció indult, hogy törvény büntesse a nők szoknyája alá fotózgatást Magyarországon

A hétvégén ismét megmutatkozott a magát keresztény-konzervatívnak hazudó oldal „morális fölénye”.

Sokakat felháborított, hogy a Pesti Srácok nevű fideszes pöcegödör egyik „újságírója” megosztott egy fotót, amelyen Nagy Blanka látható a DK tegnapi kampánynyitó rendezvényén. A fotó készítője ugyanis telibe befotózott a diáklány combjai közé.

A Pilhál Tamás nevű „újságíró” a következő szöveggel lökte oda a fideszes trolloknak a képet:

„TRÁGÁRKA VILLANT.
A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.”

A Nagy Blankáról készült ominózus fotó. A kép alját szándékosan levágtuk.

Arra már Vándor Éva emlékeztet a hvg.hu-n megjelent cikkében, hogy Nagy-Britanniában a gyanútlan nők szoknyája alá való fotózást épp a törvényalkotás eszközeivel kriminalizálják.

A törvényjavaslattal már a brit parlament foglakozik, a végcél, hogy bűncselekménnyé nyilvánítsák mások személyes terének, illetve képmásához való jogának ilyen durva megsértését.

A fideszes újságíró aljassága után most Magyarországon is petíció indult, hogy hazánkban is törvény tiltsa, hogy bárkinek az engedélye nélkül ilyen intim fotókat készíthessenek és osszanak meg a világhálón.

A petíciót >>itt találod<<.

FRISSÍTÉS: Dobrev Klára hétfőn délután közölte, hogy a Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be a parlamentben, hogy többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon elkészített fotóval.

„Mi, európai magyarok a már létező és alkalmazott brit példa alapján javasoljuk, hogy legyen büntethető ha valakinek a hozzájárulása nélkül szexuális visszaélés vagy az illető megalázása céljából képet készítenek ruha alatti fehérneműjéről.”

– írja közleményében a DK európai listavezetője.

Nagy Blanka tegnapi beszédét pedig >>itt hallgathatod meg<<.

 

Valódi Hírek