Elborult Schmidt Mária agya: Úgy gyalázza a németeket, hogy azzal fűteni lehetne a Napot

Terror Mariska csúnyán kivetkőzött önmagából.

A Fidesz egyik főideológusa, Schmidt Mária csütörtökön a közmédia által üzemeltetett honlapján, a Látószög blogon (ne röhögj, tényleg ez a neve!) intézett kirohanást Németország, valamint Manfred Weber és Angela Merkel ellen.

A Schmidt firkálmányát elsőként észrevevő 444.hu emlékeztet rá, hogy a nehezen minősíthető perszóna mellesleg 2017 óta a Német–Magyar Barátság díj kitüntetettje is, így még elképesztőbb a helyzet.

Schmidt Mária átveszi a Német–Magyar Barátság díjat 2017 májusában

Schmidt a mai posztjában azt írja: a német néppárti politikusok „a szélsőségesen liberális elvek mindegyikét magukévá tették”, és ebben Angela Merkel járt az élen, „akinek elvtelensége minden határon túlment.”

Schmidt szerint a német kancellár „migránssimogatóbbá vált, mint a migránsok betelepítésére szakosodott civilek, radikálisabban és gyorsabban vezetett be atomstopot, mint azt bármelyik zöldpolitikus tette volna”.

A terror nagyasszonya ezután rátér Manfred Weber gyalázására. Azt írja:

„Weber hirtelen kijött az altatásból és feltételeket kezdett szabni Orbán Viktornak. Felsorolta, miket kell teljesítenie ahhoz, hogy a Néppártban maradhasson. (De most tényleg, minek?) A feltételeket elolvasva ledöbbentem, és Sztálin elvtárs tanítására gondoltam, aki azt mondta: mindig van lejjebb. De ennyire? ̶ kérdezem én.”

Schmidt itt egészen belelendül, és a következő jön ki belőle:

„Néhány hete volt Magyarországon az amerikai külügyminiszter, aki nem tette szóvá a CEU ügyét, ami egy magyar-amerikai magánember magánbiznisze.

Mégis, mi köze van hozzá Webernek? A németeknek? A bajoroknak? Az Uniónak? Nincs megfejtésem, csak egy: Soros! Megkérte és megígérte, hogy meghálálja! Úgy látszik, van az a pénz, amiért Webernek korpásodik a haja!”

De nincs vége:

„A németeknek teljesen elgurult a gyógyszerük? Mégis mit gondolnak magukról? Védelmi képességük nincs, ezért biztonságot nem képesek az Uniónak nyújtani. (…) Önzésük és filléreskedésük rég felzabálta az Európai Unió minden magasztos eszméjét.”

Továbbá:

„A németek szíve helyén már jó ideje pénztárgép kattog, de újabban minden jel szerint az agyuk helyén is. Milyen demokráciafelfogás ez?”

Schmidt Mária teljes őrjöngését itt tudod elolvasni.

Valódi Hírek