Puzsér-közeli aktivisták zavarták meg Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját (+videó, fotók)

Az LMP trollja nem bír belenyugodni, hogy Karácsony hétszer népszerűbb nála, ezért lejárató akciót szervezett a riválisa ellen.

Szerdán délelőtt sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely és Horváth Csaba a Fővárosi Közgyűlésben.

Karácsony elmondta: Zuglóban olyan parkolási rendszer működik, amely alkalmas a NAV-hoz való bekötésre, ezért ezt kérték is Varga Mihály pénzügyminisztertől.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt hozzátette: tisztában van vele, hogy nem csak erről szól a most kirobbant parkolási botrány, ezért

felszólította a fővárosi vezetést és az összes budapesti kerületet, hogy tegyék nyilvánossá és hozzáférhetővé a parkolási rendszerekkel kapcsolatos összes megkötött szerződést, ahogy az Zuglóban is elérhető.

Elmondta: átlátható és jól működő parkolási rendszert követel, szeretne változtatni a rendszeren, és biztos abban, hogy az őt támogató pártok is elkötelezettek ennek a létrehozásában.

A sajtótájékoztatón megjelentek az LMP, a Jobbik és Puzsér Róbert aktivistái, akik táblákkal és molinókkal próbálták belekeverni Karácsony Gergelyt a parkolási maffiába.

Karácsony nekik is üzenve elmondta, hogy főpolgármesterként a legfontosabb feladatának az átláthatóságot tartja, és szövetségesként tekint azokra is, akik most kritizálják őt.

fotó: merce.hu

.

fotó: merce.hu

.

Videó:


.
(via)

Valódi Hírek