Videó: A Fidesz leggusztustalanabb hiénája nekirontott Dobrev Klárának

Ebből újabb per lesz, Gyuszi!

A Balog Zoltán lemondásával vigaszágon a Parlamentbe jutott Budai Gyula az EchoTV Informátor című „műsorának” „nyilatkozott”.

Látszik, hogy a narancsmaffia megijedt a népszerű ellenzéki politikusnőtől, ugyanis a teljes adás Dobrev Klára rágalmazásáról szólt, vélhetően lesz is néhány újabb bírósági per a most elhangzott hazugságokból.

A Budai Gyula nevű, (szerintünk) szellemileg leépült alkoholkedvelő azt mondta a műsorban: Dobrev Klára azért lesz politikus, mert a mentelmi joggal szeretné elkerülni a „felelősségre vonást”.

Ezután egy kis Altus-ozás következett, majd a műsorban azt állították, hogy Dobrev Klára a Cvetan Vaszilev nevű bolgár bűnöző üzlettársa volt. (Ez ügyben Dobrev korábban már nyert pert a fideszes szennymédia ellen).

Ezután újra Budai Gyula kapott szót, aki kissé összefüggéstelenül azt mondta:

„Véletlenek nincsenek, hogy mindig Dobrev Klára neve merül föl ezekben az eseményekben. Itt egy jól megkomponált, előre felépített rendszer működik. Ugye ne felejtsük el, a Demokratikus Koalíció évek óta ellenzékbe’ van, a párt működéséhez nagyon komoly forrásokra van szükség. Származhatnak olyan kétes gazdasági üzletekből, akár ez a bolgár kapcsolat… is ebbe az irányba mutathat.”

Az ominózus rész 13:26-nál kezdődik az alábbi videóban. Ha megnyomod a lejátszást, onnan fogja indítani:

.

 

Valódi Hírek