Dobrev Klára ütős választ küldött a HVG aljas lejárató cikkére

Nem hagyta szó nélkül.

Hazugságoktól és rosszindulatú csúsztatásoktól hemzsegő pamflet jelent meg Dobrev Kláráról a hvg.hu hasábjain.

A lejárató anyag szerzője Gergely Márton, aki bónuszként „elemzésnek” nevezi a Dobrev Kláráról készített gúnyiratot.

A hvg-cikk címe:

Úgy kell Dobrev Klára a Fidesznek, mint ezer kődobáló férfi Röszkére,

és benne Gergely Márton hamis állítások és rosszindulatú csúsztatások garmadájával igyekszik hitelteleníteni Dobrev Klárát és azt sulykolni, hogy az indulásával a Fidesz malmára hajtja a vizet.

Dobrev Klára és Gergely Márton / montázs: Nyugati Fény

A DK listavezetője most alapos válaszcikkben reagált az őt ért inszinuációra.

Dobrev Klára válaszából három részletet emelünk ki:

  • A szerző azt írja, hogy a személyem “maga a póker ász a Fidesz szempontjából”, mert ellenem ki lehet játszani a kommunista-kártyát, a luxusbaloldal-kártyát, a Gyurcsány-kártyát és a korrupció-kártyát. Szerintem a Fidesz nem pókerezik, mert abban a játékban kockázatot is kell vállalni, ők pedig azt szeretik a legkevésbé. Inkább cinkelt lapokkal játszanak. Pontosan tudjuk, hogy bárki ellen ki lehet játszani bármilyen kártyát a Fidesz alternatív valóságában függetlenül attól, hogy van-e alapja vagy sem.
  • A publicisztika a szememre veti, hogy “a néppárttal való vitában annak is hasznát veheti a Fidesz, hogy egy felületes szemlélődő előtt Gyurcsány és Dobrev tevékenységével könnyen bizonyítani lehet, hogy Magyarországon még demokrácia van”. Ahogy annak is hasznát veheti a Fidesz a demokrácia demonstrálására, hogy még létezik az ellenzéki HVG, mégsem gondolom, hogy emiatt holnaptól be kellene zárni. Tegye dolgát a HVG is és teszem a dolgomat én is, ez így van rendjén.
  • Azt is megkapom, hogy látványosan hátat fordítottam az ellenzéki együttműködésnek azzal, hogy bemutattam a programomat. Talán nem csak nekem tűnt fel, de ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz: a Momentum is tartott programbemutatót és az MSZP is, talán mások is. Az ellenzéki pártok dolgoznak, ezért juttatták a képviselőiket a parlamentbe a választóik. Dolgozunk és dolgozni is fogunk, miközben természetesen részt veszünk a közös ellenzéki akciókban is. Az együttműködés nem azt jelenti, hogy feladjuk önmagunkat, ilyet senki nem kér és senki nem is tesz.

Dobrev Klára teljes cikkét >>itt találod<<.

Korábban a HVG patológiásan Gyurcsány-gyűlölő megmondóembere, Hont András támadta be Dobrev Klárát, erről >>itt írtunk bővebben<<.

Add tovább cikkünket, hogy mindenkihez eljusson a valóság!

Valódi Hírek