Friss: Nagyon rondán pofára esett az Origo a bíróságon Nagy Blankával szemben (+videó)

Hazudott a fideszes portál.

Simán megnyerte az Origo ellen indított sajtópert hétfőn Nagy Blanka, akit a propagandalappá tett hírportál a többi kormányoldali médiával közösen próbált lejáratni azzal, hogy több tárgyból is bukásra áll – írja a hvg.hu a lány ügyvédjére hivatkozva.

Január közepén a Ripost, majd nyomában a teljes fideszes sajtó a Lokál, az Origo, valamint a Figyelő arról kezdett cikkezni, hogy Nagy Blanka állítólag rosszul tanul az iskolában, több tárgyból is bukásra áll, valamint rengeteg hiányzása van.

Első fokon pert nyert Nagy Blanka az Origo ellen

Első fokon pert nyert Nagy Blanka az Origo elleni sajtó-helyreigazítási perben. Blankát az MSZP ügyvédje, Litresits András képviselte. Megígértük: minden lehetséges eszközzel kiállunk a bátor fiatalok jogaiért, és megvédjük Blankát a nemtelen támadásokkal szemben!Az Origo hazug módon állította, hogy Blanka több tárgyból is bukásra áll, és kerüli az iskolát! Az Origónak 5 napja van, hogy címlapon lehozza a helyreigazítást vagy 15 napja, hogy fellebbezzen az ítélet ellen. 2018-ban 109 helyreigazítási pert vesztett a kormánysajtó, és ha ez így megy tovább, akkor idén rekordot dönthet a propaganda-gépezet! #Litresits #Blanka #MSZP

Közzétette: MSZP – 2019. március 4., hétfő

A rágalmakból egy szó sem igaz: Nagy Blanka tételesen cáfolta, hogy bármiből is bukásra állna, a bíróságon bemutatták az elektronikus bizonyítványát és

abból ez tisztán kiderült.

A nem jogerős elsőfokú ítélet szerint le kell hoznia az Origónak, hogy a Ripost cikke alapján valótlanságokat híreszteltek Nagy Blankáról.

Valódi Hírek