Újabb kutatás bizonyítja: Ha Puzsér elindul Budapesten, akkor az ellenzék elbukik

A celeb őrjöngeni fog, ha megtudja, hogy a Závecz után a Medián is ezt mérte.

A főpolgármester-jelöltek között fej fej mellett áll Tarlós István és Karácsony Gergely.

Puzsér Róbert viszont nagyon le van maradva hozzájuk képest, feleakkora a népszerűsége – ez derül ki a Medián Közvélemény-kutató Intézet két legutóbbi felmérésének összevont adataiból.

A HVG cikkéből kiderül, hogy Tarlós 3 százalékponttal népszerűbb a fővárosiak körében, mint a zuglói polgármester, de

Karácsony sokkal esélyesebb kihívója lehet a jelenlegi főpolgármesternek, mint Puzsér.

Az ellenzéki reményeket táplálhatja, hogy a kutatás szerint a bizonytalan, párt nélküli budapesti szavazópolgárok körében Karácsony áll a legjobban, 41 százalékon, szemben Tarlós 33 és Puzsér 16 százalékával.

A cikkből az is kiderül, hogy a Medián adatai igazolják Závecz Tibornak a múlt heti szavait, aki szerint ha Puzsér elindul a főpolgármester-választáson,

az Tarlós biztos győzelmét jelenti.

Mint arról korábban beszámoltunk: Puzsér Róbert ordenáré stílusú támadást indított Závecz Tibor, elismert közvélemény-kutató szakember ellen, mert a médiacelebnek nem tetszett egy hiteles felmérés, amely szerint esélye sincs Budapesten győzni.

Az LMP főpolgármester-jelöltje előbb elküldte „a fa**ba” Záveczet, majd megfenyegette, hogy ha még egy kutatást ki mer hozni róla (vagyis merészeli végezni a munkáját!), akkor felrúg mindent, és előválasztás nélkül ráindul az esélyes Karácsony Gergelyre.

Nagy kérdés, most mihez kezd a Medián adatai után.

Valódi Hírek