A HírTV talált egy állítólagos MSZP-politikust, aki élő adásban leprázta a Jobbik és a baloldal összefogását (+videó)

Eddig soha nem szerepelt a tévében, most főműsoridőt kapott.

Egyre nagyobb pánikban vannak Orbánék az ellenzék formálódó együttműködése miatt.

Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, Újpalotán Németh Angéla példája világosan megmutatta, hogy a mai választási rendszerben egyetlen módon verhető a Fidesz, úgy viszont megverhető: ha egy adott körzetben a teljes ellenzék képes felsorakozni egyetlen hiteles szereplő mögött.

A kormányellenes szavazatok szétforgácsolása viszont kizárólag a Fidesznek kedvez.

A NER januárban beizzította a teljes görénymédiát, hogy a kalandos december során egymásra talált ellenzéki pártokat minél jobban elvadítsa egymástól, nehogy az őszi önkormányzati választásra ütőképes közös jelölteket állítsanak.

Leegyszerűsítve: A 40%-os fideszes polgármestereknek esélyük sem lenne újra győzni, ha velük szemben ezúttal nem egy 30%-os jobbikos és egy 30%-os baloldali, hanem egyetlen 60 százalékos összellenzéki kihívó állna.

(A májusi EP-választás más kávéház: tisztán listás szavazás, nincs összefogási kényszer, ne keverjük ide)

Így már világossá válik, miért lett sürgős a Fidesznek 25 éves sztorikkal, manipulált hangfelvételekkel ekézni a Jobbikot, illetve jobbikozással ütni a baloldaliakat.

Ebben a mocskos munkában a hatalom mindig számíthat azokra az „ellenzéki” árulókra, aki némi szereplési lehetőségért és/vagy pár százezer forintért hajlandók eljátszani a tökéletes ellenzékit, aki 9 évnyi szabadrablás után sem a Fidesz-maffiára dühös, hanem a sarokba szorított ellenzékre, amelyik végső elkeseredésében bárhogyan próbálja legyőzni a narancsszörnyet.

A HírTV szerda este egy Csóka János Pál nevű figurával készített főműsoridős interjút, aki önmagát az MSZP nemzetiségi tagozata alelnökének nevezte.

Az eddig sosem látott férfi egyébként a Facebook-adatlapja szerint „Az élet iskolájába” járt, semmilyen emlékezetes cselekedetét nem dokumentálta eddig az internet, a HírTV pedig a fennállásának röpke 17 éve alatt még egyszer sem hívta be, hogy a (nyilván roppant jelentős) tevékenységéről beszámoljon.

Csóka János Pál a HírTV-ben 2019. február 13-án. Legalább az órája szép.

Csóka János Pál bágyasztóan kiszámítható módszere ugyanaz volt, mint a Fideszé és szekértolóié: úgy kell tenni, mintha 2007-et írnánk, gárdák masíroznának az utcán, a Jobbik pedig semmit nem változott volna 12 év alatt.

Ebből a kiindulópontból Csóka arról beszélt, hogy „a Jobbik egy náci párt”, az MSZP pedig „ilyen alapon Hitler pártjával is összeállhatna”.

Azt is állította, hogy a jobbikosok a romákat harmadrendű állampolgároknak tartják, a romagyilkosságok pedig „köthetőek a Jobbik filozófiájához”

„Kik ezek az emberek? Ezek nem emberek!”

– vonta le a konzekvenciát a jobbikosokról.

(A tények kedvéért: ez a párt a valóságban ott tart, hogy az egyik képviselőjüket simán lemondatták a 4 évnyi biztos állást és vele 40-50 millió forintot jelentő parlamenti képviselői pozícióról egy vállalhatatlan antiszemita mondata miatt – a szerk.)

Csóka Jánost az adásban úgy konferálták fel, mint aki „kilép az MSZP-ből, ha a szocialisták szövetségre lépnek a Jobbikkal”, ám erről -fájdalom- már nem esett szó a műsorban.

Itt a szürreális videó:

.

 

Valódi Hírek