Kocsis Máténak kell csitítania a tehetségtelen Fidesz-talpnyalókat, miután a fideszes médiavezér vérig sértette őket

Sírjunk vagy nevessünk?

Komoly felbolydulást okozott a Fidesz udvaribolond-médiájában, hogy Varga István, a több mint 400 fideszes propaganda-kiadványt magába tömörítő KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) kuratóriumi elnöke a napokban egy tévéinterjúban lényegében kimondta, hogy a Fidesz-médiában tehetségtelen csinovnyikok dolgoznak, ő maga pedig inkább ellenzéki lapokat olvas, mert

igényes, jó tollú újságírókat inkább a másik oldalon lát.

Vargának a túlzottan őszintére sikerült interjú után azonnal le kellett mondani a KESMA éléről (a 24.hu úgy tudja: személyesen Rogán Antal közölte vele, hogy kegyvesztetté vált Orbán szemében), most pedig Kocsis Máté küldött körbe egy bocsánatkérő levelet a dühös propagandisták számára, amelyben elnézést kér Varga István szavai miatt.

Kocsis Máté levele annyira parádés, hogy mindenképp megérdemli a változtatás nélküli újraközlést.

Íme:

Méltánytalan és valótlan, amit Varga István egykori képviselőtársam Önökről mondott. Méltánytalan, mert Önök azok, akikre a mindennapokban és a leghangosabb politikai csatákban is mindig számíthatunk. Önök azok, akik lehetőséget adnak számunkra, hogy a nyilvánosság előtt elmondhassuk, amit a világról, hazánk ügyeiről gondolunk, és Önök azok, akik – ha kritikusan is – mellettünk állnak, amikor hibázunk.

Mindemellett valótlan, és ezáltal sértő is Varga István állítása, mert az igényesség és az intellektuális fölény már akkor is az Önöké volt, amikor létszámukban messze elmaradtak a posztkommunista és liberális kollégáiktól. Használva Varga úr erőltetett “ideát-odaát” logikáját, ideát mind a “régi nagy öregek”, mind az új generáció tagjai döntő többségükben tanultabb, műveltebb, ha úgy tetszik igényesebb újságírók, mint odaát. Az önök értékalapúságáról már nem is beszélve, amely a nemzeti oldal számára folyamatosan zsinórmértéket, támaszt jelent.

Tényleg sok Népszavát, Indexet és Magyar Narancsot olvashat Varga István, talán így ivódott bele a “odaátiak” oktalan felsőbbrendűség-kultusza.

Szégyellem magam az általa elmondottak miatt, ezért helyette is bocsánatot kérek Önöktől.

További jó munkát és kiváló egészséget kívánok mindannyiuknak!

(via)

Valódi Hírek