Bréking: Oszter Sándor feketén szereltethette be a milliós gázkazánt, ezért omlott össze a villa fűtése

Megszólalt az Immergas, akiket negatív színben tüntetett fel a színész.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a múlt héten a TV2 élő kapcsolásban jelentkezett Oszter Sándor diósjenői villájából, mert a művésznek elromlott a gázkazánja.

A TV2 „riportere” a kezében egy hatalmas hőmérővel (amely 15 fokot mutatott) járta be a villát, ahol Oszter felesége, Failoni Donatella arról panaszkodott neki:

„Nem lehet zongorázni, mert odafagynak az ujjaim!”

Oszter pedig elmondta: több millió forintjába került a gázkazán beszerelése, most mégis fával és palackos gázzal kell kifűtenie a villát.

(A videót itt találod!)

Oszter a műsorban nevesítette is az Immergas-t, akik – teljes joggal – zokon vették, hogy a színész negatív színben tüntette fel őket.

A cég lapunknak elküldött közleményéből kiderült: a nyilvántartásuk szerint a 7 évvel ezelőtt értékesített gázkazánt hivatalosan azóta sem szerelték be, azon rendszeres karbantartást az Immergas által feljogosított szakember nem végzett.

Mint írják:

a gázkazán beszerelésének színvonala minősíthetetlen volt,

azt olyan alapvető hibákkal végezték el, amelyek szükségszerűen oda vezettek, hogy a fűtési rendszer és a gázkészülék felmondta a szolgálatot.

Az Immergas sajnálatosnak nevezi, hogy Oszter a cégük helyett a TV2-vel vette fel elsőként a kapcsolatot.

A közleményből kiderül az is: miután tudomást szereztek a problémáról, hivatalos szervizpartnerük kiment a helyszínre, megjavította a fűtést, azóta az Oszter-házaspár újra élvezheti otthona melegét.

Kapcsolódó:

Ordítasz: A TV2 élőben kapcsolta Oszter Sándor villáját, mert a fideszes művésznek elromlott a gázkazánja (+videó)

.

 

Valódi Hírek