Szivárványfüstbe borították a közmédia székházát a Momentum tiltakozói + videó!

A Momentum Mozgalom tartott tiltakozó akciót szombaton az MTVA székháza előtt. Az verte ki náluk a biztosítékot, hogy az M5 petőfi tévé egyik műsorában a melegek gyógyításáról beszéltek.

A Facebook-posztban azt írják, “Mi hiszünk a sokszínűségben! Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek! Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem “nő ügy”, nem “meleg ügy”, ez mindannyiunk ügye és érdeke!” – mondta Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja.

Mi hiszünk a sokszínűségben!

“Mi hiszünk a sokszínűségben! Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek! Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem “nő ügy”, nem “meleg ügy”, ez mindannyiunk ügye és érdeke!” – mondta Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja. A Momentum aktivistái szivárvány színű füstölőkkel tiltakoztak az MTVA épülete előtt a köztévé 2019. január 16-ai, melegek gyógyításáról szóló műsora ellen.

Közzétette: Momentum Mozgalom – 2019. január 19., szombat