Ujhelyi felhívta az EchoTV „riporterét” és számon kérte a tegnapi görénysége miatt (+videó)

Csodálatos videó készült a szembesítésről!

Ujhelyi István zokon vette, hogy a tudta nélkül lefényképezték a Képviselői Irodaház menzáján, majd a fotókból lejárató cikkek születtek a fideszes szennysajtóban.

Ujhelyi telefonon szembesítette Bohár Dánielt, az EchoTV „riporterét” a görény viselkedésével, majd az erről készült videót a politikus is kitette a Facebook-oldalára.

A beszélgetésből kiderül, hogy Ujhelyi találkozott a stábbal az étteremben, köszöntek egymásnak, de arról nem értesítették, hogy fényképezni fogják.

Később többek között a Tényekben, az Origón, és a Pesti Srácokon is riport jelent meg a képekkel, mondván: Ujhelyi és Sneider Tamás lebuktak, hogy az olcsó menzán esznek.

A telefonbeszélgetésben Ujhelyi kikéri magának, hogy a menzán fotózzák, az Echo TV riportere pedig azt válaszolja: nem ő tehet róla, hogy ilyen szintre süllyedt a közéleti vita.

Itt van Ujhelyi videója a számonkérésről:

BREAKING NEWS: a kormánypropagandista beismerése!

BREAKING NEWS: a kormánypropagandista beismerése!Saját fegyverét fordítottuk a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló EchoTV riportere ellen. Hétfőn sunyi módon fényképeket készítettek rólam a Képviselői Irodaház menzáján, majd azt úgy állították be, mintha bármiben is „lebuktam” volna. A teljes hazugsággyár ezzel volt elfoglalva, a kormánygépezet minden bugyrában felköhögték a kreált történetet. Miközben tehát Kövér László házelnök a parlamentből, Orbán Viktor pedig a kormányinfókról tiltja ki a Fidesz politikájával szemben kritikus – de legalábbis kérdezni merészelő – orgánumokat, addig a közpénzből kitartott lakájmédia sunyin fotózgat a menzán. Ahol egyébként utána kedélyesen falatoznak. Úgy döntöttem: elég a pökhendiségből és saját fegyverét fordítom a kormánygépezet részeként működő Bohár Dániel és csapata ellen. Ugyanúgy készítettem felvételt róla, ahogyan ő szokta rólunk. Ha a kormánypárt katonájaként viselkedik, akkor ugyanolyan közszereplő. Alább telefonbeszélgetésünk rövid kivonatát nézhetik/hallgathatják meg, amely során a propagandista előbb tagadja, majd megzavarodva beismeri a sunyi képkészítést. Sőt, önleleplező módon egyenesen nem is újságíróként, hanem már a kormányoldal képviselőjeként beszél, amikor többes szám egyes személyben védekezik. Tanulságos. Ennyit az újságírói szakmát megbecstelenítő, közpénzből eltartott pártpropagandisták működéséről. #StopOrbán #nehigyjétekhogymindentlehet

Közzétette: Ujhelyi István dr. – 2019. január 15., kedd

.

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek