Gyorshír: Leszakadt a plafon a budapesti kórházban a frissen műtött beteg ágyára (+fotóval)

Soros a hibás!

Orrsövény-műtétje után feküdt a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban az a beteg, akinek az ágyára tegnap délután rázuhant a vakolat.

Az esetről fotókat küldött a 444.hu-nak a beteg barátja, aki épp látogatóban volt a kórházban, amikor az eset történt.

Azt írja:

„Beszélgetés közben észrevettük, hogy vízcseppek csöpögnek a plafonról. Percek múlva már folyt a víz ránk. Ekkor a vizitre érkező orvos mondta, hogy távozzunk gyorsan a kórteremből egy másik szobába.

Elkezdtük összepakolni az ételt-italt-ruhákat és minden más személyes tárgyat. Az utolsó pillanatban értem ki a kórteremből mielőtt ránk szakadt a plafon. Mind ezt napi 11000 forint ellenében.”

fotó: 444.hu / olvasó

A beszámoló szerint a Bajcsy kórház orvosa meg sem lepődött a történteken:

„Úgy viselkedtek, mintha ez mindennapos dolog lett volna. Becsukták az ajtót, majd mentek tovább.”

Frissítés – megérkezett a kórház válasza!

Csütörtök este megérkezett a kórház válasza, idézzük:

„Az Ön által leírt esemény – a plafon leszakadása a Bajcsy Kórház Orr-Fül-Gégészet osztályán – előre nem látható műszaki ok miatt történt, ami még nem fordult elő. A levezető csatornában megfagyott a csapadék, és az így keletkezett jégdugó akadályozta a megolvadt hó elfolyását a tetőről.

A tető bádogozás erősítésének folyamatát elindítottuk, a hibát minél előbb elhárítjuk. A kórháznak ez a szárnya 1932-ben épült, karbantartása természetesen folyamatos. A kórterem, ahol ezt történt, frissen felújított. A sajnálatos esemény szerencsére személyes sérüléssel nem járt.”

Add tovább cikkünket, mert ez sem lesz benne a fideszes média híreiben!

Valódi Hírek