„Istent játszanak, közben alkoholisták” – Sebestyén Balázs durván alázta a vadászokat

„Az összes le kellett volna, hogy lője a másikat!”

A október elején egy vadász lelőtt, egy fokozottan védett európai szürkefarkast a Bükkben, Nagyvisnyó határában. Erről az esetről beszélgetett Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc műsorvezetők a Rádió 1 reggeli műsorában – adja hírül a Blikk. A beszélgetésből kiderült, hogy Rákóczi Ferenc élettársának a kutyáját is egy vadász kőtte le.

Ezek után elborult Balázs agya,

a következőket mondta:

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás,

hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek.

Istent játszanak, közben alkoholisták. Olyan sXggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna, hogy lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak.

Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának.

Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza.”

Földvári Attila, az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa reagált a Balázs kirohanására, azt mondta, megdöbbent az elhangzottakon, hiszen korábban éppen Balázsék műsorának vendége volt.

– Értetlenül állunk a kirohanás előtt, hiszen tavaly egy korrekt és pozitív beszélgetésünk volt Balázsékkal a vadászatról, vadgazdálkodásról. Ki kell kérnem magunknak ezeket a már-már közösség elleni uszítás határán mozgó megállapításokat, általánosításokat a hatvanötezer magyar vadász nevében – mondta lapunknak Földvári, hozzátéve: ez a terület rendkívül részletesen és szigorúan szabályozott, a túlnyomó többség ennek megfelelően hódol szenvedélyének.

Reméljük, a Kárpátok Pampalinije, Semjén Zsolt nem hallotta Balázsékat. Az amúgy is kegyvesztett Vajna rádiójában.

(Blikk)

Valódi Hírek