Orbánék még a világűrben is migránsokat hajkurásznának (+fotó, videó)

Ferencz Orsolya belefújt a csillagporba.

Az űrkutatásért frissen kinevezett miniszteri biztos interjút adott a Magyar Idők című állami- és pártpropaganda lapnak.

Ebben arról beszélt, hogy az űripar fejlesztése nemzetgazdasági érdek, különös tekintettel arra, hogy idehaza elhanyagolt a terület, eddig alig kapott önállóságot és pénzt.

Bezzeg a környező országokban – Romániában, Csehországban, Lengyelországban – jóval nagyobb figyelmet kap a földön kívüli világ, ezért ezeket az országokat utol kell érnünk.

Ferenczi Orsolya, VIII. kerületi önkormányzati képviselő és űrkutatásért felelős miniszteri biztos (fotó: duol.hu)

Ferenczi Orsolya, aki egyébként az ELTE Űrkutató Csoportjának tudományos főmunkatársa is, a kutatások gyakorlati hasznosításáról is beszélt: “Az űrkutatás vívmányait olyan kulcsfontosságú területen hasznosítjuk, mint a navigáció, a katasztrófavédelem és a

migráció,

ezért gazdasági és nemzetbiztonsági szempontból is fontos, hogy az állam is támogassa az űripart.

Az interjúból sajnos nem derül ki, pontosan mire használható az űrkutatás a migrációval kapcslatban – hacsak nem arra, hogy az űrből figyelhetik meg a menekültek vonulását, útvonalait, hiszen erre már ma is van lehetőség, a technika rendelkezésre áll, használják is.

Elképzelhető még, hogy a világűrből érkező migránsáradatra készül már most Orbán Viktor kormánya, vagy netán olyanokra, akik ugyan a világűrből jöttek, de már régóta itt vannak velünk:

https://www.youtube.com/watch?v=rYGWG2_PB_Q

Valódi Hírek