Önkormányzati verőemberek terrorizálják a hajléktalanokat Csepelen

Megdöbbentő riportot közölt a 24.hu: a csepeli fideszes önkormányzat úgynevezett biztonsági szolgálatának emberei programszerűen ütik-vágják az otthontalan embereket.

A portálnak maga az egyik verőember mesélte el, hogyan terrorizálják a hajléktalanokat, a cél pedig éppen ez: megfélemlíteni és elüldözni azokat, akiknek egyébként nincs is hova menniük.

“Féljenek is. Pont ez a cél. Nem lehet puháskodni velük, figyelj.”

A csepeli sétálóutcát kívánják így megtisztítani a zömében alkoholista, esetenként maguk alá csináló szerencsétlenektől.

A védendő terület: Csepel sétáló utcája (fotó: csepel-sziget.hu)

Egy valaha szerzetesnek készülő, a szolidaritásban és szeretetben hívő Zoltán nevű “biztonsági” ember ki is fejti, hogy ő ugyan elítéli az erőszakot, de sokszor kénytelen élni vele, mert szóbeli kérésre sokan nem hagyják el a területet, sőt, elmondása szerint legtöbbször éppen a hajléktalanok az agresszívak velük.

A riportban utcán élő emberek is beszámolnak az őket ért atrocitásokról. Elmondásuk szerint volt, akit fejbe rúgtak, másokat csak simán ütlegeltek, megint mást a fülénél fogva ráncigálták az adóforintokból fizetett “biztonságiak”.

A portál kérdéseivel eddig hiába kereste az önkormányzatot, jövő hétre ígértek választ.

(via 24.hu)

Valódi Hírek