Megvan, mi hiányzott: Indul az újabb „nemzeti konzultáció”

A Magyar Idők nevű kormányzati üzenőfüzet büszkén tette közhírré, hogy jövő héttől nyolcmillió állampolgár ismét részesülhet a nemzeti konzultáció gyönyöreiben.

A beszámolóban nem voltak restek azt állítani, hogy

„A várható nagy érdeklődés miatt, valószínűleg a korábbi konzultációkhoz hason­lóan, most is meghosszabbítják a válaszadás határidejét.”

Még szerencse.

A kérdőívek fő tárgya Soros György a családok védelme lesz, a kérdéseket szerdán véglegesítik. Hogy teljes legyen a lakosságra zúduló össztűz, országos médiakampány fogja kísérni tévés, rádiós, online, nyomtatott felületeken, és persze óriásplakátokon.

A Rogán Antal-féle Nemzeti Kommunikációs Hivatal júniusban kötötte meg három céggel a konzultációs keretszerződést úgy, hogy az aláírás után hetekkel kiderült: Kuna Tibor és Csetényi Csaba cégeit kizárták a közbeszerzésekből. Csak a Balássy Gyula érdekeltségébe tartozó Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. maradt egyedül, őrült összegeket keresve:

idén eddig 23 milliárd 520 millió forintnyi megbízást kaptak Rogánéktól.

Amelyből 18,7 milliárdot már el is költöttek, például csak a Sargentini-jelentés elleni hergelésre 5,9 milliárdot.

Kíváncsiak vagyunk, a fennmaradó ötmilliárdból kijön-e az új nemzeti konzultáció, vagy esetleg még pár milliárddal meg kell tolni az év vége előtt.

 

Valódi Hírek