Őrület: Thürmer Gyula az Európai Ügyészség ellen kampányol

Gyuszi, hogy ízlik a júdáskoszt?

A Thürmer Gyula vezette formáció valós politikai értékeket aligha képvisel, ellenben valahogy mindig sikerül benyalnia a kormánynak, mint például tavaly, amikor a CEU-tüntetések idején azzal támadták be az egyetem mellett kiálló diákokat, hogy a CEU

„nem a dolgozó emberek gyerekeinek egyeteme, hanem a tehetőseké.”

Vagy év elején A szabadság nevű újságukban a pártelnök beleállt Brüsszelbe és a NATO-ba, a Fideszt pedig bevédte.

Erős idegzetű olvasóinknak idetesszük a lap fejlécét, aki esetleg a teljes „Miért is jó nekünk a Fidesz” típusú olvasmányt szeretné nézegetni, itt megteheti.

forrás: aszabadsag.hu

Na, ez a Munkáspárt nevű izé most az Európai Ügyészségnek ment neki.

Thürmerék a honlapjukon azt írják:

„A liberálisok kedvenc témája az Európai Ügyészség ügye, mondván, hogy ha csatlakozunk, egycsapásra megszűnik minden rossz, nem lesz korrupció sem.

A korrupciót minden országnak magának kell megoldani. Hozzunk létre a hatalomtól független népi-dolgozói ellenőrző rendszert! Büntessük a legszigorúbban a korrupt vezetőket!

Az Európai Ügyészség azonban csak egy újabb lépés lenne az „európai egyesült államok” felé, amit a liberálisok akarnak. Mi független Magyarországot akarunk, és az európai népek demokratikus együttműködését.”

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozásunk egyébként hosszú idő óta az egyetlen téma, amely közös platformra tudta helyezni az ellenzéki pártokat, és Hadházy Ákos jelenleg 120 ezer aláírása mellé beszálltak mindannyian, hogy az egymillió szignó minél hamarabb összejöjjön.

Erre jön egy 0,0001 százalékos fantompárt és azt mondja, liberális vágyálom az Európai Ügyészség és semmi értelme.

Thürmerék vagy teljesen megőrültek vagy megvette őket kilóra (vagy inkább: grammra) a Fidesz.

Valódi Hírek