Oltásellenes laposföld hívő apja miatt halt meg hathetes fia

A csecsemő a vád szerint azért kapott agyvérzést, mert nem kapta meg a kötelező K-vitamint, és nem vitték időben orvoshoz. Az eset öt éve történt, L. Csaba és felesége szabadlábon védekezhetnek, jelenleg két gyermeket nevelnek.

Most halálos fenyegetéseket kapnak, ami miatt szerettek volna zárt tárgyalást kérni.

„Az interneten olyan dolgokat írnak emberek, hogy agyon kéne ütni minket. A nevem után egyből a gyerekgyilkos szó szerepel az internetes keresőben. Külön csoportok alakultak azért, hogy minket tönkretegyenek. Szeretném, ha az ítéletet a bíróság hozná meg és nem az emberek”

– szólalt fel a tárgyalás elején L. Csaba. A bírót nem hatotta meg érvelése.

forrás: Csányi Kriszta/Bors

A vádirat szerint a családfő megtiltotta, hogy orvost hívjanak a csecsemőhöz, mindketten akadályozták az újszülött helyszíni orvosi ellátását. A gyermek végül a kórházban halt meg. A szülők nem érzik felelősnek magukat. – tudósít a Bors.

L. Csaba a magyar oltásellenes mozgalom egyik legnagyobb hírnöke, la­posföld- és chemtrail-hívő. A la­posföldhívôk szerint a Földet korongként kell elképzelni, a chem­trail-elmélet hirdetői szerint pedig a hatalmak szándé­kosan mérgező anyag­gal irtják repülőkről az emberiséget.

Kiemelt kép: ufo-spain.com

Valódi Hírek