Gyurcsány Miskolcon: Ezt az országot kilenc éve bűnözők és gazemberek vezetik (+videó)

Miskolcon folytatódott pénteken a Demokratikus Koalíció tüntetéssorozata.

A párt célja, hogy mozgósítsák a vidéki Magyarországot is. Gyurcsány Ferenc azzal kezdte beszédét a többszáz fős hallgatóság előtt, hogy

„Magyarországra a kutya nem akar jönni, hanem innen akarnak elmenni.”

– mondta a kivándorlásra és egyben a migránsok elleni gyűlöletpropagandára utalva. Nem a kormány által épített kerítés állítota meg a menekültáradatot, hanem az Európai Unió és Törökország megállapodása. – szögezte le.

„Magyarországnak az a baja hogy elfogyott az igazi remény.” – kiemelte, hogy az iskola a példamutatás legfontosabb színtere és nagyon kártékony, hogy a kormány önkényesen helyez el vezetőket oktatási intzémények élén.

„Van mi miatt szégyenkeznie Orbánnak.”

– folytatja, mert a régi időkben a szegény sorsúaknak is volt lehetősége minőségi oktatásra, ha volt tehetségük. Ma ez nem így van.

A volt miniszterelnök bevallotta, nem tudja megfelelően képviselni a választókat az Országgyűlésben, mert elmondhat bármennyi vehemens beszédet, nem lesz semmi eredménye.

„Ezt az országot bűnözők és gazemberek vezetik.”

„Azt nem lehet csinálni, hogy csak Orbán van a hazáért, és ha valaki nem ért vele egyet, az hazaáruló.” – folytatta, amit a közönség tapssal ismert el.

Gyurcsány beszélt a kormány legújabb agymenéséről, a Magyarságkutató Intézetről is:

„Nem az a kérdés, hogy honnan jövünk, hanem, hogy hová megyünk.”

Arra kellene költeni a pénzt és az energiát, hogy hogyan lesz ebből egy sikeres ország.

A DK addig nem nyugszik, amíg az ellenállást győzelemre nem viszi. – zárta beszédét a párt elnöke.

A teljes videó itt érhető el:

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/videos/306980683227616/?__xts__[0]=68.ARDAx193ZmKWd1ZIf8eJYJccBckGRPmMnNicp04hstpYd16SmUD6Zz-cq8AM4Lr5YVTIjBcge_nXwf0PFYR9Px1G7YmC62OiFqKLP7Wds8ph4x_ioh_sod6oLLpqTjwaDwwxuV5jNU5wnd1CAw4T6I_RP7h2bV9hur0x9rP2MYpt6TBT0hzR&__tn__=-R

Valódi Hírek