Ilyen nincs: Az LMP rászervezett egy kamu aláírásgyűjtést Hadházyék akciójára

A Schmidt-fiú pártja fullba tolja a kretént.

Mint ismert: a tisztessége miatt az LMP-ből kizárt Hadházy Ákos aláírásgyűjtésbe fogott azért, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, ami után a fideszes tolvajok elleni nyomozást nem tudná blokkolni Polt Péter.

Hadházyt ezután össztűz alá vette a fideszes görénymédia: betörtek a független képviselő magánlakásának udvarába, a gyermekeit és a feleségét zaklatták, kamerázták. (videó itt)

Ami azonban vasárnap történt, arra senki nem volt felkészülve. Hadházy Ákos korábbi pártja, az LMP saját aláírásgyűjtésbe fogott „Szüntessük meg a csalást és az uniós forrásokkal való visszaélést!” címmel.

A megtévesztő akciónak semmi köze Hadházy kezdeményezéséhez, így aki aláírja az LMP kamuakcióját, az az aláírás nem fog beleszámítani abba az egymillióba, amit Hadházy szeretne összegyűjteni.

Az LMP a saját akcióját azzal kommentálja: „Egy év alatt össze kell gyűjtenünk 1 millió aláírást Unió szerte, legalább 7 tagországból,” szerintük így konkrét jogi lépéseknek kellene következnie az ügyben.

Az LMP új, jobboldali elnökét, Keresztes László Lórántot a Facebook-posztja alatt kérdőre vonták a kommentelők, hogy miért indítanak külön akciót Hadházyé mellett, mirea politikus azt válaszolta:

„párhuzamosan azt is támogatjuk, arra is gyűjtünk. De az csak egy petíció, ennek pedig konkrét joghatása lesz.”

Hogy hogyan gyűjtene aláírást még hat országban az LMP, arról egy szót sem írtak. Ahogy akciójukról még egy közleményt sem adtak ki az MTI-n keresztül.

(444.hu nyomán)

Kapcsolódó cikkeink:

Hadházy Ákos nagyon keményen nekiment az LMP-nek: gyáva, megalkuvó pártnak tartja őket

A Fidesz kétharmada is veszélybe kerülne, ha csatlakoznánk az Európai Ügyészséghez (+videó)

Ótvarosat hazudott Hadházy Ákosról a TV2 – A politikus azonnal perel (+videó)

 

Valódi Hírek