Újpalota ma pofonvághatja a Fideszt – Németh Angéla az ellenzék közös jelöltje!

Fontos választás lesz ma Budapest XV. kerületében.

Időközi polgármester-választást tartanak szeptember 30-án, azaz most vasárnap az Újpalotát, Rákospalotát és Pestújhely városrészeket magába foglaló XV. kerületben.

A választásra azért kerül sor, mert az eddigi polgármester, Hajdu László tavasszal a DK színeiben parlamenti képviselői helyet nyert.

A hagyományosan baloldali kerületben jó esélye van győznie az ellenzék közös jelöltjének, Németh Angélának, akit az MSZP, a DK, a Szolidaritás és a Párbeszéd támogat, de még Szél Bernadett és Márki-Zay Péter is kiállt mellette.

Németh Angéla igazi lokálpatrióta: a XV. kerületben született, ott nőtt fel, ismer minden utcát és a helyiek minden ügyes-bajos dolgát.

Nem véletlen, hogy a kerület korábbi, többször újraválasztott sikerpolgármestere, Hajdu László is arra buzdítja a helyieket, hogy Németh Angélát válasszák.


.
Fontos: Németh Angéla hivatalosan a RÁTE-Szolidaritás jelöltjeként lesz megtalálható a szavazólapon, de őt támogatja az MSZP, a DK és a Párbeszéd is. Ráadásul sem az LMP, sem a Jobbik nem állított vele szemben jelöltet.

XV. kerületiek, rajtatok a világ szeme! Nincs kifogás, mindenkinek el kell menni szavazni!

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek