Sírsz: Majdnem bepisilt a rajongástól a fideszes riporternő, miközben Varga Mihályt „interjúzta” (+videó)

A „benyalás” szó kevés arra, amit a kérdező művelt, ide valami új kifejezés kellene.

Karcag fideszes vezetése megszavazta a fideszes Varga Mihálynak a díszpolgári címet, ennek apropóján pedig a fideszes városi tévé fideszes riportere olyan benyalós interjút csinált a fideszes politikussal, hogy a Föld egy percre megállt a keringésben.

A csodálatos videót a 444.hu vette észre, örök hálánk érte.


.

A riporternő 4 „kérdése” ez volt:

  • „Nézőink nevében szeretnénk gratulálni Varga miniszter úrnak a Karcag Város díszpolgára címhez. Azt gondolom, hogy ennél meghatóbb pillanat nem sok volt az életében, talán a gyermekei születése.”
  • „Én azt kívánom, hogy nagyon sokáig emlékezzenek Önre ilyen szeretettel, hiszen láttuk, hogy mindenki odament és mindenki szívből gratulált. És azt kívánom, hogy legyen kitartása, hiszen feladata az van bőven.”
  • „Azt gondolom, mondhatom, hogy Karcag mindig a szíve csücske marad, hiszen erről tavaly szépen is írt a könyvben. És én azt kívánom, hogy ez legyen így, és találkozzunk még nagyon sok alkalommal Karcagon.”
  • „Egy focis hasonlatot mondanék ide a végére, hogy jó csapatnak jó tagja volt, és azt kívánom, hogy ez így legyen a továbbiakban is.”

Korábban Szandi kampányolt egy videóban Varga Mihálynak, azt itt nézheted meg:

Ez fájni fog! Szandi videóban kampányol a Fidesz-maffiának (+videó)

.

Add tovább ezt a cikket, hogy ismerőseid is nevessenek egy jót!

Valódi Hírek