Gajdics Ottó olyan pofátlan szöveggel védte meg a képviselők fizetésemelését, hogy kettétört az internet

Magas vérnyomással ne olvass tovább!

Beszámoltunk róla: pénteken a DK kivételével minden párt megszavazta a Parlament törvényalkotási bizottságában azt a módosító javaslatot, amely az országgyűlési képviselők jelentős fizetésemelését írja elő.

A változtatás értelmében a parlamenti képviselők jelenleg 748 ezer forintos alap tiszteletdíja a jövőben

948 ezer forintra nőne.

Az arcátlan húzást a Fidesz máris elkezdte a médiacsicskáin keresztül lenyomni a választók torkán.

A Magyar Idők nevű kormánylapban maga a főszerkesztő, Gajdics Ottó vette a védelmébe a gombnyomogatók béremelését, nem akármilyen „érveléssel”.

Szó szerinti idézet következik a szombati lapszámból:

„Most, hogy sikerült elrángatni az ország szekerét a szakadék széléről, ahová a már említett balliberálisok taszították, sőt növekedési pályára állt a gazdaság, kiegyensúlyozottá vált a költségvetés, alapvető szükségletté vált a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók, az egyenruhások, a tisztviselők, vagyis minden közszolga jövedelmének emelése.

Beleértve a képviselőket is, akik szó szerint az utolsók a sorban. Hiszen amíg egyes területeken ötven százalék fölötti bérnövekedésről beszélhetünk, az ő esetükben ez 18,5 százalékot tesz ki a tervek szerint.”

Idézet vége.

NYF-kommentár: Értjük tehát? A képviselők alapbérét laza 200 ezer forinttal megemelik, és Gajdics szerint ezzel ők az utolsók a sorban.

Hahó! A legtöbb ember összesen nem keres annyit, mint amivel a képviselők fizetése emelkedni fog. Miről beszél ez az orbánista fenéktisztogató?

Valódi Hírek