Hoppá: Bayer Zsolt felesége magas pozícióba került

Na ugye, hogy senkit nem hagynak az út szélén Orbánék!

Bayer Zsolt felesége, Bayerné Matusovits Andrea vette át az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) irányítását, miután az új emberminiszter, Kásler Miklós azonnal hatállyal elbocsátotta Drexler Donát megbízott főigazgatót az intézmény éléről.

Bayerné volt eddig Drexler általános helyettese és korábbi üzlettársa.

A Magyar Narancs úgy tudja, az OVSZ országos hálózatának valamennyi dolgozója megkapta az értesítést, amelyben felhívják figyelmüket, hogy mostantól Bayerné az OVSZ felelős aláíró vezetője.

Bayer Zsolt és felesége (fotó: 444.hu)

Az aneszteziológus–sportorvos Bayerné eddig az OVSZ általános főigazgató-helyettesként dolgozott, 2016-ban szinte Drexlerrel együtt érkezett a szolgálathoz. Mindketten szegediek, közös vállalkozásaikban éveket töltöttek együtt.

Matusovits Andrea aneszteziológusként végzett külföldi munkáiról a Délmagyar 2008. júliusban közölt egy írást „Kuvaitban kábít a szegedi doktornő” címmel. Az olvasók ebből tudhatták meg, hogy Bayerné a kuvaiti királyi család kórházában vállalt munkát, ahol luxuslakás, szolgálati autó, sofőr várta.

A beszámoló szerint a Barbie babának is hívott doktornőt a férfi kollégái a tenyerükön hordozták, a csodálatukat élvezte. Az arab országbeli munkavállalását a magasabb kereset miatt választotta, vallotta meg a lapnak.

„Tizenkét év szegedi klinikai munka után úgy döntöttem, hogy elhagyom az aneszteziológusi pályát, és az üzleti világban próbálok boldogulni. Döntésemben elsősorban anyagi okok játszottak közre” – mondta Matusovits Andrea a Délmagyarnak.

(Magyar Narancs nyomán)

Valódi Hírek