Lendvai Ildikó csodásan leiskolázta a Morvai Krisztinaként őrjöngő Puzsért (+videó!)

Szürreális beszélgetés zajlott a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó HírTV-n a napokban.

A közepes celebkritikusból (Isten tudja, miért) politikai megmondóemberré emelt Puzsér Róbert 45 percen keresztül kiabált Lendvai Ildikóval, mondván „szembesíti őt a baloldali kormányok 10 legnagyobb bűnével”.

Puzsér rágalom-cunamija javarészt a fideszes papagájkommandó legótvarabb hazugságainak visszaböfögéséből állt, még szóhasználatában is a felejthetetlen vicsorú Morvai Krisztina terminológiáját idézte:

Puzsér egyrészt szemkilövetésről óbégatott (ami a magyar nyelv szabályai szerint ugye azt jelentené, hogy valaki szándékosan parancsot adott emberek szemének kilövésére, ami komplett elmebaj), másrészt a költségvetés meghamisításával vádolta a korábbi baloldali kormányt. (valójában annyi történt, hogy a szokásosnál 1-2 héttel később készült el a negyedéves zárszámadási jelentés)

Maradjunk annyiban, hogy nincs élő ember az országban, aki egy parlamenti választás előtt aszerint hozná meg a döntését, hogy a KSH honlapján bogarássza a kimutatásokat. Egy baloldali ember nem fog amiatt a Fideszre szavazni, mert fél százalékkal nagyobb lett a negyedéves államadósság a vártnál.

Ordas kamu tehát, hogy azért tudott nyerni Gyurcsány 2006-ban, mert Mari néni és Józsi bácsi nem láthatta időben az aktuális tizedszázalékokat a GDP-arányos költségvetési hiányról.

Lendvai Ildikó le is ütötte a magas labdát, amikor a csélcsap műsorvezető kedélyeit azzal hűtötte le:

„egyébként a választás két fordulója között napvilágra került a jelentés, és a második fordulóban még jobban győztünk, mint az elsőben”

Videó:

.

(A teljes „beszélgetés” itt található.)

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

 

Valódi Hírek