Majtényiék jogerősen pert nyertek a pofátlanul hazudozó Németh Szilárd ellen

A Rezsibunkónak bocsánatot kell kérnie és sérelemdíjat is fizetnie kell.

Jogerősen pert nyert az Eötvös Károly Intézet (EKINT) Németh Szilárd ellen – számol be róla a szervezet honlapja. A Fidesz alelnökének nyilvánosan meg kell követnie az EKINT-et a hamis tényállításai miatt.

Majtényi Lászlóék azért perelték be Németh Szilárdot, mert 2017. március 17-én a Mandineren megjelent nyilatkozatában azt állította, hogy az Eötvös Intézet a közhasznúsági jelentésben bevallottnál „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét kapott Soros György alapítványaitól”.

Majtényiék szerint ez egy súlyos vád, mert azt jelentené, hogy meghamisították a közhasznúsági jelentésünket.

Ezt az állítását azzal tetézte Németh Szilárd, hogy mindezt a nemzetbiztonsági szolgálatoktól tudja, akik a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén nyilatkoztak erről, amit az ellenzéki képviselők is hallottak.

Híresztelése azért is fenyegető, mert jogszerűen csakis bűncselekménnyel, illetve terrorgyanúval illetett személyeket, gonosztevőket szabad lehallgatni.

Szél Bernadett, a bizottság tagja korábban sajtótájékoztatón közölte, hogy a bizottság jegyzőkönyveinek tanúsága szerint az Eötvös Károly Intézetről a bizottság ülésein szó sem esett.

Mindezek következtében Németh Szilárdnak hamis tényállításai miatt nyilvánosan meg kell követnie az Eötvös Károly Intézetet és sérelemdíjat is fizetnie kell.

Valódi Hírek