Elborult az agya a Fidesz sajtófőemberének: Kocsmai stílusban gyalázza az ellenzéki szavazókat

14 megyei napilapban jelent meg Pauska Zsolt gyalázkodó „cikke”.

Pauska Zsoltot névről kevesen ismerik, pedig fontos szereplője a fideszes médiahadseregnek: ő a Mediaworks tartalomfejlesztési igazgatója. Az ő feladata volt levezényelni a megyei napilapok egységes Fidesz-propagandaújsággá tételét.

Pauska Zsolt

Pauska Zsolt a jelek szerint teljesen begolyózott a Fidesz győzelmétől, és Agyhalottak címmel pénteken egy olyan „cikket” közölt egyszerre 14 megyei lapban, ami miatt egy külvárosi panelkocsmában is gondolkodás nélkül szájon törölnék.

Pauska azt írja:

„Egyre nyilvánvalóbb a ballib tábor és sajtója tetemes IQ-hátránya a nemzeti oldallal szemben, tükrözi ezt az elmúlt három (!) országgyűlési választás kétharmados (!) eredménye is. Aki részleteiben fel tudja idézni az elmúlt napok eseményeit, egyetérthet ezzel.”

A gyalázkodás folytatásában Pauska azt írja:

„A végeredményt tekintve legyinthetnénk is, magunkban hozzá­téve, hál’ Isten, hogy ekkora náluk az IQ-hiány, merthogy így még évtizedekig nem jutnak kormányra, és ez jó.

Azonban rosszabb a helyzet.

Az oktatás, a kulturális és művészeti élet plusz az elektronikus sajtó nagyobbik része ugyanis továbbra is a kezükben van, és ezeken a területeken, ha kell vérrel-­vassal, de a saját normáikat érvényesítik. Az a kérdés, még meddig.”

– zárja fenyegetését a Fidesz-talpnyaló.

Valódi Hírek