Döbbenet: Az RTL Klub olyan házat talált Kispaládon, ahová papíron 200 ukrán szavazó van bejelentve (+videó!)

De nyilván Gyurcsány Ferenc a „gyűlöletkeltő”, amiért felhívja a figyelmet a fideszes csalásokra.

Döbbenetes tényfeltáró riportot forgatott az RTL Klub Házon kívül című műsora az ukrán határ menti Kispaládon.

Bár a falu választókorú lakossága papíron 383-ről 806-ra nőtt, az utcák mégis kihaltak, alig lézeng valaki. A helyiek szerint az ukránok csak havonta egyszer jelennek meg, felvenni a nyugdíjat.

Egy helyi asszony elmondta a riporternek, hogy Magyar Sándorné fideszes polgármester mintegy 200 (!) magyar-ukrán kettős állampolgárt jelentett be a házukba, akiket soha életében nem látott.

A nő elmondta, hogy az aláírásáért cserébe állandó közmunkát ígért nekik a polgármester. (Most sem ő, sem a férje nem kapnak közmunkát.)

Arra a kérdésre, hogy nem féltek-e, hogy valami baj lehet ebből, azt válaszolták: a polgármester biztosította őket, hogy akármennyi embert be lehet jelenteni, így megnyugodtak.

Az RTL egy halott asszonyt is talált a névjegyzékben, sőt a helyi ravatalozóba is vannak bejelentve emberek.

Magyar Sándorné fideszes polgármester pofátlan módon elhajtotta az RTL stábját, nem volt hajlandó nyilatkozni semmiről.

Elképesztő videó:

.

.

Az ukrán nyugdíjcsalók témáját Gyurcsány Ferenc dobta be a köztudatba pár hónappal ezelőtt, azóta nem csak a Fidesz, de egyes baloldali megmondóemberek (pl. Tamás Gáspár Miklós) is kígyót-békát kiabálnak a DK elnökére, mondván „gyűlöletkeltő”.

A DK meg is ígérte, hogy ha nyernek, megszüntetik az ukrán nyugdíjcsalást és elveszik a határon túliak szavazati jogát, hogy csak az szavazhasson, aki valóban itt él és viseli a döntése következményeit.

Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a fideszes csalás!

Valódi Hírek