Puzsér: Legyen Fidesz-Jobbik koalíció, hulljon ki az MSZP és a DK!

Mostantól nem titok, hogy minek drukkol az ország leghangosabb megmondóembere, aki élőszóban is csak bekapcsolt CAPS LOCK-kal képes beszélni.

Puzsér Róbert egy eleddig ismeretlen, a Facebookon alig 1000 követővel rendelkező, de magát fellengzősen Business Class Magazinnak hívó lapnak adott interjút.

A kritikus hétfőn este ebből osztott meg egy részletet a saját oldalán. Szó szerinti idézet következik:

„Business Class Magazin: Egy olyan végeredménnyel, amelyben a Fidesz nyer, de nem kétharmaddal, elégedett lenne?

Puzsér Róbert: Nem lennék. De persze nyilván elégedettebb lennék, mint egy kétharmaddal. De nagyobbat is merek álmodni: az tenne elégedetté, ha az MSZP meg a DK kihullana a parlamentből, és ez az MSZP-vel fuzionáló Párbeszéd nevű dolog is eltűnne.

Az tenne elégedetté, ha a Fidesz nem szerezne többséget, hanem koalíciókényszerbe kerülne, és együtt kellene működnie akár a Jobbikkal, akár az LMP-vel: Orbán Viktornak kompromisszumokat kellene kötnie, folyamatosan egyeztetnie kellene, és fel kellene hagynia a jelenlegi, fölülről irányított, erőből tolt politizálással.”

NYF-kommentár: Robi, ezért kár volt elmenni az orosz befolyás elleni tüntetésre tavaly. Egy Fidesz-Jobbik koalíció tökéletesen megfelelne Putyinnak, és totális orosz kiszolgáltatottságban hagyná hazánkat.

 

Valódi Hírek