A diplomásokat köpködte a Rezsibunkó, kemény választ kapott az Oktatói Hálózattól

Németh Szilárd szerint “túl sokan járnak egyetemekre”. Most megjött a válasz.

Beszámoltunk róla: dermesztő stílusban ócsárolta a diplomásokat Németh Szilárd egy pétfürdői lakossági fórumon. Ha lemaradtál róla, itt találod a videót.

A Fidesz alelnöke többek között azt bírta mondani a szájával:

„leszoktatták az európai embereket a munkáról, túl sokan járnak egyetemekre, pedig vissza kelleni térni a gyárakba

A magasbanéző-diplomával nem lehet elhelyezkedni, (…) ehelyett mondjuk egy tetőfedő jobban jön. És attól, hogy valaki tetőfedő, még nem hülye, hanem végzi a munkáját, mégpedig olyan munkát, amelyet te, komám, nem tudsz elvégezni a professzori székből”

Az Oktatói Hálózat hétfőn az alábbi reakciót tette közzé a Rezsibunkó böfögésére:

montázs: Index

“Elég volt!

Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által létrehozott értékeket!

Németh Szilárd tovább folytatja az ország félrevezetését az állítólagosan fölösleges diplomákról, tovább folytatja a hazug propagandát, a nyomásgyakorlást, hogy még kevesebben járjanak egyetemre, sőt, már az érettségiig se jussanak el.

Ezenközben az igazság az, hogy egy diplomás fele annyira van kitéve a munkanélküliség veszélyének és kétszer akkora átlagos keresetre számíthat, mint egy érettségizetlen szakmunkás.

Magyarországon ma nem túl sokan, hanem túl kevesen tanulnak mind közép-, mind felsőfokon, és a lecsúszó iparágak lobbistái által vezérelt oktatáspolitika ezt a hiányt minden eszközzel tovább fokozza.

Hazánk és gyermekeink jövőjét áldozzák fel azért, hogy néhány elavult vállalkozás olcsóbb bérrabszolgákhoz jusson.

Budapest, 2018. március 12., Oktatói Hálózat”

Kapcsolódó:

Sokkoló videó: A Rezsibunkó önmagából kikelve gyalázta a diplomásokat és a művelt embereket

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!