Kiderült: Valójában ezért csinált Lázár ócsárló videót Bécsről

A megoldást Gomperz Tamás írta meg a hvg.hu-n, csak egyetérteni tudunk vele. Ebből idézünk:

„Miért mond ez az ember ilyen nyilvánvaló baromságokat, amitől pontosan annyira látszik szánalmasak, mint amennyire visszataszítónak?

Azért, mert ez működik. Már csak ez működik. Ha bedob egy nyilvánvaló baromságot, akkor napokig azzal foglalkozik mindenki. Minél nagyobb a baromság és minél nyilvánvalóbb, annál tovább tart a hatása.

Cikkek születnek róla, kitölti a felületeket előbb a hülyeség ismertetése, azután a hülyeség megcáfolása, előkerül például, hogy pár hónapja még az osztrák közbiztonságot dicsérte; de őt nem érdekli, ha idiótának tartja az ország kétharmada.

Az a lényeg, hogy a migráció legyen újra a téma. Bármi áron. Ezért jelentik be, hogy az ellenzék csepeli lakásokba akarja betelepíteni a menekülteket. Vagy azt, hogy bogarakat fogunk enni a minaretek árnyékában, ha az ellenzék győz. Ők is tudják, hogy ezeket nagyon kevesen hiszik el. De az nem érdekes.

Nem akarnak már meggyőzni senkit, a kormányzásukról sem tudnak mondani semmit, viszont minden egyes napot győzelemként élnek meg, amikor nem a lopásról esik szó.

Három napja eltűnt az ELIOS a hírekből és a közösségi oldalakról, helyette a nyilvánvaló baromságokat tárgyaljuk. (…)

Azért ment Lázár Bécsbe hülyét csinálni magából, mert a pocakos tábornok némileg bepánikolt Hódmezővásárhely után. Feltehetően Németh Szilárd sem akkora tufa, mint amilyennek rendszeresen mutatja magát. Ő is a testével fedezi a felettesét.

Ott állnak a téren letolt gatyával, nem számít, ha röhögnek rajtuk, már csak abban bíznak, hogy a látvány kitakarja Orbán vagyonát.”

(A teljes cikket itt találod)

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek