Bokros Lajos mikropártja ráindul a legesélyesebb baloldali jelöltekre, hátha így a Fidesz győz

Szemét húzás egy sértett embertől.

A Bokros Lajos vezette, nulla százalékos Modern Magyarország Mozgalom 32 körzetben indít jelöltet: leginkább ott, ahol az MSZP-DK közös jelölteknek keresztbe tud tenni – vette észre a hvg.hu.

A MoMa több olyan helyen is elindulna, ami esélyes a baloldal számára, vagy egyenesen megnyerték 4 éve.

Bokros Lajos pártelnök például Oláh Lajos DK-s politikussal szemben indul. Oláh 2014-ben is nyerni tudott egyéniben Erzsébetvárosban.

Bokroséknak a fővárosi 7-es választókerületben is lesz jelöltjük, ahol a szocialista Hiszékeny Dezső tudott győzni négy éve.

Szintén bekavarnak Budapest 11. választókerületében, Újpesten, ahol az MSZP–DK-megállapodás értelmében Varju László indul és szintén nyerhető körzetnek számít.

fotó: 444.hu

NYF-kommentár: Eddig tiszteltük Bokros Lajost a szakértelme okán, most azonban egy sértett ember szemét manővereit látjuk, aki nincs tisztában a 2018-as választások tétjével, felelősségével. Ráindítja a teljesen esélytelen jelöltjeit a koordinált baloldali jelöltre, hátha el tud venni 1-2 százaléknyi ellenzéki szavazatot, aminek köszönhetően nevető harmadikként a fideszes jelölt lehet a befutó. Felelőtlen hazárdjáték ez az országgal, de a szavazók remélhetőleg bölcsebbek lesznek.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek