Till Attila „megmagyarázza”, miért adja az arcát Andy Vajna fideszes szennycsatornájához

A 168 óra készített interjút a TV2 műsorvezetőjével, Till Attilával.

Természetesen szóba került az is, hogy miközben lassan minden tisztességes ember ott hagyta már az agymosó fideszes propagandacsatornát, ő miért adja még az arcát a habonyi hazugsággyárhoz.

A 168 óra megkérdezte „Tillát”, nem érzi-e azt, hogy „a jelenlétével legitimálja, ami például a TV2 hírműsoraiban folyik?”

Till Attila válasza:

„A TV2, mint bármelyik kereskedelmi tévé, sokszínű katyvasz. Szerintem hibás megközelítés, hogy egy ilyen médiumot minden műsorával együtt azonnal beerőszakolunk egy kétosztatú politikai térbe.

Amit én csinálok a TV2-n, annak nincs politikai relevanciája, ráadásul a magánéletemben sem foglalkozom sokat politikával, mert nem érdekel, sőt inkább riaszt. Azt érzem, a függetlenségemet semmilyen módon nem befolyásolja, hogy milyen hírek mennek le a Tényekben.

Ha szégyellem magam valamiért, az nem a TV2 hírműsora, hanem az, hogy miért nem foglalkoztat engem jobban a politika és a közélet.”

Arra a kérdésre, hogy Sebestyén Balázsék miért mennek neki bátrabban közéleti kérdéseknek, azt mondja:

„Ez alkati kérdés, nem gyávaság. Politikai ügyekben az én szám soha nem volt nyitva. Nem arról van szó, hogy régen politikai nyilatkozatokat tettem volna, most meg hallgatok.

Ráadásul én nem is olyan műsorokban szerepelek, ahol ezeknek helyük van. Azzal meg kifejezetten nem értek egyet, ha azt akarja sugallni, hogy Balázsék egy-két politikai téma miatt nem legitimálnak semmit, én viszont mindent! Na, ez az a fekete-fehér gondolkodás, amit nem szeretek. (…)

Valahol szégyellem magam azért, hogy nem vagyok egy forradalmár, de nem akarom feláldozni az életemet azért, hogy aztán semmi se változzon.”

Kapcsolódó cikkeink:

Földes Péter: A nő, aki egyszer még nagyon fogja szégyellni magát

Olyan ótvaros, ezoterikus agymosás ment ma reggel a TV2-n, hogy az érettségizett fideszesek is elsüllyednek a szégyentől

Leszakad az arcod: Stohl András megmagyarázza, miért adta el magát Vajnának (+videó!)

Zokogni fogsz: Akkora baromság hangzott el a TV2-ben, hogy azzal fűteni lehetne a Napot (+videó!)

 

Valódi Hírek