Molnár Csaba: Sok tízmillió forint vándorolt az MSZP-hez, Puch Lászlóhoz (+videó)

A DK alelnöke nem kerülgette a forró kását a Fidesz-MSZP mutyiról.

Molnár Csabát ma reggel az ATV-ben Gyurcsány Ferenc évértékelőjének (videó itt!) kemény állításairól kérdezték.

Gyurcsány ebben azt mondta:

“ha van ellenzéki párt Magyarországon, amelyik soha nem kötött tisztességtelen alkut Orbán rendszerével, az a DK.”

Majd közölte: az LMP éveken keresztül eljátszotta, hogy lehet középen állni demokrácia és diktatúra között, a választás közeledtével pedig elfogadhatatlan alkut kötöttek.

Az sincs rendben, hogy az MSZP-hez köthető pártsajtót ilyen-olyan módon a Fidesz finanszírozza. “Aki a Fidesz tányérjából eszik, az a Fidesszel válik egyenlővé.” – hangsúlyozta.

Az ATV-ben Molnár Csaba erről azt mondta: ők nem támadják a szocialista pártot, csak elmondanak olyan dolgokat, amiket mások nem mondanak el. Hozzátette: Kunhalmi Ágnesnek a szoci kampánygyűléseken „önálló blokkja van, ahol a DK-t támadja”, de ezt eddig soha nem tették szóvá.

Kiemelte a Népszavát és a laphoz kötődő szocialista üzletembert, Puch Lászlót, felhívva a figyelmet: kormányzati propagandahirdetéseken keresztül „sok-sok tízmillió forint vándorol a szocialista párthoz, Puch Lászlóhoz”. Így nem lehet tisztességes ellenzéki munkát végezni.

(Ismeretes: pár hete lemondott Kertész Anna, a szintén a szocialista propagandabirodalomhoz tartozó Vasárnapi Hírek főszerkesztője, mert vállalhatatlan volt számára, hogy kormányzati gyűlölethirdetésekkel van tele a lap.)

Molnár Csaba arról is beszélt: a DK a legszókimondóbb párt, mert olyan dolgokat is kimondanak, amit a többiek nem, ilyen például az ukrán nyugdíjak ügye.

A politikus hivatkozott egy korábbi riportra, ahol bemutatták: hogyan zajlik maffiamódszerekkel a csalás, és ki szakosodott arra, hogy hamis papírokat állítson ki. Hozzátette: az esetek többségében az is előfordulhat, hogy ezek az emberek mind a két helyről felveszik a nyugdíjukat.

Az ukrán állam nem tud arról, hogy ezek az állampolgárok átjöttek Magyarországra, hamisított papírokkal igazolnak ukrán nyugdíjat, szintén hamisított papírokkal hoznak létre magyarországi állandó lakcímet, ahol nem laknak.

Kiemelte: volt olyan kistelepülés a kvótanépszavazásnál, ahol kétszer annyian szerepeltek szavazati joggal, mint az azt megelőző országgyűlési választáson.

Videó:


.
Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek