Megszólalt Soros György és tételesen cáfolta Orbánék hazug „konzultációját”

A patás ördögnek kikiáltott magyar származású üzletember szétcincálta a fideszes parasztvakítást.

A NER aktuális legfőbb ellensége, Soros György a 168 órával osztotta meg gondolatait a konzultáció pontjaival kapcsolatban. A hajdani Bibó-kollégisták egykori támogatója ízekre szedte a Fidesz állításait.

Soros hangsúlyozza,

„miközben Magyarország egészségügyi és oktatási rendszere aggasztó állapotban van, és a korrupció mindent áthat, a jelenlegi kormány külső ellenséget kreál, hogy ezekről a problémákról elvonja állampolgárai figyelmét.

A kormány Soros Györgyöt választotta ki erre a célra, és nagyszabású Soros-ellenes médiaháborút indított, amelynek költsége több tízmillió euróra rúg az adófizetők pénzéből, felszítja az iszlámellenes hangulatot, és olyan antiszemita szófordulatokat használ, amelyek az 1930-as éveket idézik”.

Az üzletember arra is emlékezteti a feledékeny kormánypártiakat, hogy az 1980-as években mintegy 350 millió eurót juttatott Magyarországra, a vörösiszap-katasztrófa után pedig egymillió eurót küldött a felújításra.

Soros György úgy nyilatkozott, eddig nem szerette volna kommentálni Orbán Viktor ténykedését, ám most már nem tudja magában tartani a véleményét:

„Tragédia Magyarországnak, hogy kormánya gyűlöletkeltéssel és a lakosság félrevezetésével törekszik megtartani hatalmát.”

A cikkben sorra veszik a konzultáció állításait, amelynek Soros minden pontját tételesen cáfolja.

Például emlékeztet, soha nem tett olyan kijelentést, hogy a migránsok kapjanak enyhébb büntetést, mint ahogy az sem hangzott el, hogy Magyarországot arra kellene kötelezni, hogy 9 millió forint állami segélyt fizessen minden bevándorlónak.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek