Döbbenetes videó: A Putyin-imádó rektor gyalázta és megfenyegette a tiltakozó tanszékeket

Szilvássy Zoltán annál is hitványabb ember, mint elsőre gondoltuk.

Sokakat felháborított, hogy a Debreceni Egyetem Civis Honoris Causa címmel tünteti ki az orosz diktátort, Vlagyimir Putyint.

Először az egyetem Alkotmányjogi Tanszéke tiltakozott a szégyenteljes döntés ellen, majd a szervetlen és analitikai kémiai tanszék, az analízis tanszék és a fizikai kémiai tanszékek is csatlakoztak, mert úgy látták:

“az autokraták magasztalása elfogadhatatlan számunkra, mindennel ellenkezik, amit az egyetemi szakmai munkánk során képviselünk”.

Vajda Mihály filozófus pedig lemondott professor emeritusi címéről.

Az egyetem rektora, Szilvássy Zoltán a Debrecen Televízió esti műsorában szólalt meg, és kapkodni fogod a levegőt, ha meghallod. Ekkora arrogáns, pöffeszkedő seggfejjel még a Fidesz-KDNP kormányban is ritkán találkozik az ember.

A Putyin-ajnározással szembeforduló tanszékekről nemes egyszerűséggel úgy nyilatkozott:

„Néhány szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán az egyetemen azt mondta: húha.”

Videón:

.

Majd a tanszékek tiltakozását ahhoz hasonlította, mint amikor a férj elégedetlen a felesége főztjével és kimegy az utcára balhézni miatta. Végül alig burkoltan megfenyegette őket, hogy következménye lesz a pattogásuknak.

Videón:

.

NYF-kommentár: Van a cinikus pofátlanságnak az a szintje, ami után nehéz megszólalni. Ha mégis kedved támad megkérdezni Szilvássyt, hogy legalább legbelül szégyelli-e magát a hazaárulás miatt, az egyetem honlapján megtalálod a hivatalos elérhetőségeit.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek