Gyorshír: Stohl András segget csinált a szájából és aláírt Andy Vajna tévéjének

Hamar sikerült Stohl Andrásnak tomport csinálnia a szájából.

A művész úr nemrég egy nagyinterjúban borult ki a Fidesz-rezsim működése miatt (bővebben itt!), még azt is kilátásban helyezte, hogy az utcán fog tüntetni ellene.

Ehhez képest hétfőn az Index médiablogja, a comment:com megtudta: Stohl igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsor zsűritagságát a fideszes propagandacsatornán.

A médiaügyi szakportál azt írja: Stohl András a napokban bólintott rá a TV2 ajánlatára, ma délelőtt már el is készítették a hivatalos fotóit.

Nagy Bandó András pont tegnap írt nyílt levelet Stohlnak, melyben ez áll:

„András, arról beszélsz, lehet, igent mondanál egy TV2-es fölkérésre, persze, magas gázsiért, mert szereted a pénzt: „Oké, belefér, mert én csak egy szórakoztató műsort csinálok.” Nem, András, tévedsz.

Ha elvállalod, nézőket csinálsz, agymosásra esélyes közönséget az adófizetők pénzéből működtetett lakájmédiának. Ha Te ott műsort vezetsz, lakájjá leszel, nem megfizetett, hanem megvásárolt tévéssé válsz, beállsz a gennyesek közé, hogy Te is szolgáld a tetten érhető jogtalanságot.

A comment:com elérte Stohl Andrást telefonon, kérdésükre azt válaszolta: úgy tudja, a zsűritagságát este 8-kor jelentik be.

Volt az a pénz. Tanulság nincs.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek