A hazaáruló ellenzéknek csorog a nyála

Az Orbán Viktor farpofái közül kikandikáló létformák között is az egyik legbizarrabb a Bencsik András nevű.

A kommunista agitátorból Fidesz-talpnyalóvá vedlett öregember az alábbiakat írja csekély példányszámú szórólapjának legfrissebb számában:

„A gyáva és meghunyászkodó évtizedek után – undorító kádári örökség – a magyar külpolitika bátor, gerinces és sikeres korszaka jött el Szijjártó Péter vezetésével.

Ennek ékes példája az, amikor a leköszönő holland nagykövet, aki letöltött ciklusában egyszer sem volt képes olyat mondani vagy cselekedni, amivel megérdemelte volna a nyilvánosságot, a baloldali 168 Órában jókorát szellentett a nullás lisztbe: a szélsőséges iszlamisták „ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány”.

Erre a magyar külügyminiszter hollandiai nagykövete hazarendelésével reagált, valamint bejelentette, hogy addig nem fogadják az új holland nagykövetet, amíg Hollandia hivatalosan nem kér bocsánatot.

Lett is nagy sivalkodás ellenzéki oldalon. A balosoknak és liberálisoknak a nemzeti büszkeség egyenesen méreg, ilyenkor gonosz kis lényük remeg az indulattól, és hevesen átkozódnak. Csatlakozott hozzájuk a magát már csak szavakban magyarnak valló Jobbik is. (…)

Szánalmas, ahogy a honi ellenzék akár a hazaárulást is megkockáztatja, világnézettől, politikai oldaltól függetlenül, ha belemarhat a kormánykoalícióba. Érthető, tele van az ország kincseskamrája, hát persze, hogy csorog a nyáluk a rengeteg pénz láttán.”

Bencsik András (Demokrata)

Valódi Hírek