Hajdú Péter úgy benyalt Orbánnak, hogy neked is visszajön a reggeli

Puzsér Róbertnek sok tévedése volt életében, de amit Hajdú Péter szakmai és emberi minőségéről mondott, abban bizony tökéletesen igaza volt.

Hajdú olyan interjút adott ma a 24.hu-nak, amit tanítani kellene annak tökéletes erkölcsi nihilizmusa és cinizmusa miatt.

A bulvárhiéna azt állítja: nem hiszi, hogy a baráti körével összefüggésben van, hogy Orbán Viktor ötször is tegezős interjút adott neki.

„Minden évben felvetődik, hogy legyen Orbán-interjú. Olyankor megkeressük a sajtóirodát, és kapunk egy hivatalos választ. Nem hívogatom se Habony Árpádot, se Lázár Jánost” – mondja.

(Aki az elmúlt éveit nem egy biciklibelsőben töltötte, az pontosan tudja, hogy Orbán legalább 7-8 éve nem ad interjút olyannak, akitől egy kicsit is kemény kérdésekre számíthat.)

Arra a felvetésre, hogy az összes vidéki lap Orbán strómanjainak kezében van, azt bírja mondani:

„Ha egy bokszoló mindenkit kiüt, akkor az egy jó bokszoló, nem?”

Arra, hogy Orbánék mindent felvásárolnak és folyamatosan a javukra változtatják a játékszabályokat, így reagál: „Volt a baloldalnak is kétharmada. Miért nem voltak ilyen hatékonyak? Miért egymással voltak elfoglalva?”

Az újságíró felvetésére, hogy Hornék 4 évig egyezkedtek az ellenzékkel az alkotmányról, úgy válaszol:

„Ha valakinek kétharmada van, minek egyeztetget?”

A miniszterelnök és a saját viszonyáról azt vallja:

„Nem vagyok szervilis, de nem látok a politikai placcon alkalmasabb miniszterelnök-jelöltet Orbánnál.”

NYF-kommentár: Szerencse, hogy amikor Tornóczky Anita volt a csajod, akkor épp az ő mostohaapjánál, Medgyessy Péternél nem láttál jobbat. És akkor sem volt igazad.

 

Valódi Hírek