Gőzerővel agitálják a határon túliakat, hogy szavazzak a magyarországi választásokon (+ fotók!)

Orbánék semmit nem bíznak a véletlenre: újabb 4 évvel meg akarják hosszabbítani az uralmukat és vele a korlátlan lopás lehetőségét.

Több ezer plakát lepte el Erdélyt, hogy választási regisztrációra buzdítsák a helyi lakosokat.

Erre van ugyanis szüksége a határon túliaknak, ha 2018-ban részt akarnak venni a magyarországi választásokon.

Az mno.hu beszámolója szerint egyedül Kovászna megye önkormányzata hatezer plakátot gyártatott le „a magyar kormánnyal egyetértésben”, és ezek többségét már kiragasztották a háromszéki településeken.

A plakátok választási regisztrációra buzdítják a Semjén-féle kettős állampolgárokat.

Az RMDSZ-hez köthető Eurotrans alapítvány netes és telefonos csatornát is indított, hogy az erdélyi magyarokat segítse a regisztráció során. Tamás Sándor, az RMDSZ háromszéki szervezetének elnöke az MTI-nek elmondta, számukra mindennél fontosabb, hogy 2018-ban Orbán hatalmon maradjon:

„Az a célunk, hogy az Orbán Viktor által vezetett kormány folytathassa a munkáját, és ehhez mi erdélyi magyarok is hozzájárulunk, úgy ahogy négy évvel ezelőtt is tettük, amikor mintegy 65 ezer szavazattal erősítettük a kétharmadot átbillentő mandátum megszerzését”

Erdélyben több mint félmillió a választókorú kettős állampolgárok száma, ők éppen ebben az időszakban kapták kézhez Orbán Viktor levelét, amiben szintén a regisztrációra buzdítja őket a Varangykirály.

Oszd meg cikkünket, ha szerinted is felháborító, hogy olyan emberek szavazzanak a 2018-as választáson, akik nem itt adóznak, és nem ők viselik a döntésük következményét!

Valódi Hírek